Waagmeester Marketing, dat ben ik!
Mijn naam is Saskia Waagmeester. Begin 2013 ben ik met Waagmeester Marketing gestart. Met mijn ervaring, enthousiasme en kritische blik help ik bedrijven bij het (online) beter zichtbaar worden.

 

Studie
In 2003 heb ik met succes mijn studie economie, richting marketing management, aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Online marketing en e-commerce stond toen nog in de kinderschoenen. Als ik de voorgeschreven literatuur voor het vak e-commerce of mijn scriptie over commerciële e-mail doorlees, zie je hoeveel er in een relatief korte tijd is veranderd in dit vakgebied. Om op de hoogte te blijven, volg ik cursussen en webinars, lees ik vakliteratuur en heb ik regelmatig contact met andere marketeers in mijn netwerk.

 

Werkervaring in loondienst
Na mijn studie heb ik bijna 10 jaar bij Van Dijk Educatie gewerkt, de grootste leverancier van studieboeken. In mijn functies als productmanager internet en category manager heb ik veel met de online ontwikkelingen te maken gehad. Ik was onder andere verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie rondom de website, zowel online als offline. En heb projecten geleid met betrekking tot nieuwe functionaliteiten op het web, zoals een webshop, een persoonlijke klantomgeving en een webselfservicemodule. In deze periode werkte ik nauw samen met diverse webontwikkelaars & softwareleveranciers. En heb ik ook ervaring opgedaan met het werken met meerdere CMS systemen, e-commerce software (Fredhopper), e-mailmarketing software (MailPlus) en diverse webanalyse tools.

Kun je advies gebruiken op het gebied van online marketing? En ben je op zoek naar een ervaren en betrokken partner? Dan kom ik graag met je in contact!

Contact

Telefoonnummer

06 – 52452093

E-mail

info@waagmeestermarketing.nl

Bezoekadres

Voorsterweg 171, 7399 AA Empe (dichtbij Zutphen)