Een website is nooit klaar!

De livegang van een nieuwe website is meestal een moment waar je lang naar hebt uitgekeken. Het gevoel van ‘dat zit er op en nu kunnen we weer een aantal jaar vooruit’ overheerst bij veel, meestal kleinere, bedrijven. Het is soms wel de bedoeling om de website actueel te houden en regelmatig nieuwsberichten of blogs te plaatsen, maar in de praktijk komt er vaak weinig van terecht. Er is gewoonweg geen tijd voor of de kennis ontbreekt. Logisch, maar het is wel erg jammer als bezoekers op een gegeven moment afhaken en de website onvindbaar is in Google. Om dit te voorkomen is het van groot belang om de content te actualiseren en regelmatig een nieuwsbericht of blog te plaatsen. Dit hoef je niet allemaal zelf te doen. Je kunt dit heel goed uitbesteden!

 

Content actualiseren

Bij het actualiseren van de content kun je denken aan de volgende zaken:

  • een uitbreiding van het dienstenpakket

  • het veranderen van de werkwijze

  • het toevoegen van een nieuwe medewerker

  • het wijzigen van de openingstijden

  • het updaten van de tarieven

  • het uploaden van de nieuwe algemene voorwaarden

 

Regelmatig een nieuwsbericht of blog op je website plaatsen

Het regelmatig plaatsen van een nieuwsbericht of blog zorgt er ook voor dat je website actueel is en blijft. Bezoekers zien dat je website actueel is en wordt bijgehouden. Het draagt ook bij aan een betere vindbaarheid in Google en daardoor wordt je website beter gevonden door nieuwe bezoekers / potentiële klanten.

 

Website up-to-date houden uitbesteden?

Heb je geen tijd om de content van je website up-to-date te houden? Of ontbreekt de inspiratie om nieuwsberichten te schrijven? Je kunt het up-to-date houden van je website ook uitbesteden. Hiervoor ben je bij Waagmeester Marketing aan het juiste adres. Waagmeester Marketing heeft ruime ervaring in het onderhouden en up-to-date houden van websites en het schrijven van relevante en aansprekende content. 

 

Structurele ondersteuning 

Waagmeester Marketing kan structurele ondersteuning bieden bij het up-to-date houden en creëren van content. We spreken dan een vast bedrag en aantal uren per maand af. In dit geval zal Waagmeester Marketing zich uitgebreid verdiepen in je bedrijf, doelgroep en de wensen van de doelgroep waarna we gezamenlijk een contentkalender opstellen. Wil je liever eerst alleen je website actualiseren? Dan kun je Waagmeester Marketing ook per uur inschakelen. 

 

Heb je interesse?

Neem dan contact met me op. Ik kom graag langs om vrijblijvend kennis te maken!

Contact

Telefoonnummer

06 – 52452093

E-mail

info@waagmeestermarketing.nl

Bezoekadres

Voorsterweg 171, 7399 AA Empe (dichtbij Zutphen)